Kulturresa

mms_20161121_101134    kulturresa1-2016

kulturresa4-2016

Klass F-6

Den 15/11 var en dag då skoldagen började 06.50, för att hela Huddunge Byskola skulle starta upp ett dramaprojekt.

Elever, lärare och pedagoger var lite trötta, men glada och fulla av förväntan över vad dagen skulle ha att erbjuda.

Väl framkomna till Stockholm besökte vi Kulturhuset Statsteatern där vi såg en teaterföreställning som hette GULDET, musiken baserade sig från Wagners opera Rhenguldet.

Lunchen blev på Mc Donalds och anledningen var att det skulle gå så smidigt till som möjligt, lunchen avslutades med glass. Efter lunchen var det dags att bege sig till Naturhistoriska muséet.

Väl framme på Naturhistoriska delade vi upp oss i två grupper f-3 i en grupp och 4-6 i den andra, detta för att anpassa besöket efter elevers behov och lärande.

Innan hemfärd hann även 4-6:an med ett besök på Cosmonova där vi såg en film som handlade om Afrikas djur, detta var mycket uppskattat.

Klockan 17.00 satt vi alla åter i bussen och hemfärden gick bra och summeringen av dagen är att det var en mycket lyckad dag som bjöd på många fina upplevelser både för elever och vuxna.

Inspirerade av vår kulturdag har vi nu startat upp och påbörjat vårt dramaprojekt som kommer att ha sin final vid den årliga Julshowen.
Skrivet av Ylva