Halloweenpyssel

Hem & Skola ordnar Halloweenpyssel tisdagen den 31 oktober, klockan 13-15 på skolan för elever och barn som har Fritidsplats höstlovsveckan. Övriga som vill delta anmäler sig till Stina Röjerås på 0705-921896 eller stinarojeras@yahoo.se.

Nu har vi öppnat Fritids i egen regi och i egna lokaler!

Vi startar höstterminen med att erbjuda våra elever Fritids i skolan. Det innebär att alla elever som behöver Fritids kan få en plats och att vi kan ta in fler elever i skolverksamheten. Vi är övertygade om att det kommer att betyda mycket för skolans utveckling och framtid. Lite fakta Öppettider 06.00 – 18.00 Personal […]

Teknik

Biltillverkning av mjölkkartonger. Nästa moment kommer att bli test av hjul och hur långt bilarna kan gå.

Påsk tema i skolan

Klass F-1 spelar mattespel med påsk tema     Påskfika och påskpyssel     Äggletning. När alla hittat ett påskägg – gömt i ”skogen” fick man byta ägget mot en överraskningspåse!