Sponsring

Stöd Huddunge Byskola

Huddunge Byskola är en friskola som drivs helt ideellt och utan vinstintresse.
Vi är tacksamma för allt stöd vi kan få från ortsbor, föreningar och företag som har sitt hjärta hos våra elever eller i vår by. Vi värdesätter alla ekonomiska bidrag, små som stora. Alla gåvor och bidrag går oavkortat till skolans elever.

Ni som vill lämna ett ekonomiskt bidrag kan göra det på Bankgironummer 624-6052 (Huddunge Byskola Ekonomisk Förening). Märk inbetalningen med GÅVA och gärna ert namn.

Vill ni hjälpa till på annat sätt eller sponsra skolan går det bra att ringa till skolan på tel: 0224-963 19 eller skicka e-post till: styrelse(at)huddungebyskola.se P.g.a. spam är @ utbytt mot (at).

Vi ser allt engagemang i vår skola som ytterst värdefullt både för våra elever och för Huddunge.

Här nedan samlar vi namn på personer, företag och föreningar som på olika vis stöder vår skola.

Huddunge Missionsförsamling
Huddunge Centerkvinnor